Preşedintele PE anunţă că Diana Şoşoacă a fost penalizată pentru scandalul făcut în luna iulie în plenul PE

| 08 oct, 18:35

Europarlamentarul Diana Şoşoacă a fost penalizată pentru scandalul făcut în luna iulie în plenul Parlamentului European, anunţul fiind făcut de preşedintele PR Roberta Metsola, conform eurodeputatului PNL Sigfried Mureşan.

 

”Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, tocmai a anunţat penalizarea Dianei Şoşoacă pentru comportamentul inadecvat din şedinţa plenară din luna iulie, când a perturbat în mod repetat reuniunea Parlamentului”, scrie Siegfried Mureşan pe Facebook.
Penalitatea constă în suspendarea participării la sesiunea plenară a Parlamentului European pentru 7 zile şi suspendarea indemnizaţiei zilnice tot pentru 7 zile.
”În Parlamentul European, dacă încalci regulile şi te faci de râs, vei fi întotdeauna sancţionat”, conchide Mureşan.
Europarlamentarul SOS România Diana Şoşoacă a fost escortată în 18 iulie, afară din plenul Parlamentului European în timpul dezbaterii privind alegerea Ursulei von der Leyen. Şoşoacă şi-a pus botniţă, a strigat ”Aţi omorât oameni” şi ”Am fost votată de români”.
aceasta a ridicat o icoană, strigând ”In God we trust!”.
La părăsirea sălii, ea şi-a pus o botniţa şi a început să strige în limba  engleză ”Am dreptul să vorbesc. Am fost votată de români”.
A avut şi celebrul sac negru în care în timpul pandemiei afirma că erau puşi cei decedaţi din cauza COVID-19 şi pe care l-a prezentat şi în plenul Parlamentului de la Bucureşti. Când cineva a încercat să-i ia sacul, ea a refuzat să-l dea, spunând că este proprietatea sa.
”Aţi omorât oameni”, a mai acuzat Şoşoacă.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ