Preşedintele PNL, apel public către liderul USR să se retragă: Să vină să susţină cu adevărat un proiect de dreapta

| 23 oct, 18:55

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, face un apel public către liderul USR, Elena Lasconi, cerându-i să se retragă din cursa prezidenţială. ”Dânsa trebuie să înţeleagă care este valoarea numerică a cifrelor”, argumentează liderul liberal.

 

”Fac un apel la doamna să înţeleagă un pic aritmetica, şi politică, şi reală. 8% în alegerile locale înseamnă mult mai puţin decât 30%, motiv pentru care fac apel public la dumneaei să înţeleagă, să se retragă şi să vină să susţină cu adevărat un proiect de dreapta”, a afirmat Nicolae Ciucă, la România TV, marţi seară.
El e de părere că Elena Lasconi ”trebuie să înţeleagă care este valoarea numerică a cifrelor”.
”Eu am discutat cu dumneaei, nu este niciun fel de secret. Sunt convins că votanţii USR înţeleg ce spun acum şi sunt în măsură votanţii USR să facă o diferenţă între ceea ce înseamnă valoarea fiecăruia dintre noi şi modul în care fiecare dintre noi putem să compatibilizăm cu ceea ce însemnă funcţia de preşedinte al României”, a adăugat Ciucă.
El a spus că PNL este ”un liant care încearcă să unească dreapta” pe scena politică românească.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ