Primarul din Slatina, arestat la domiciliu în dosarul lui DARIUS VÂLCOV

| 15 mar, 09:57

Primarul din Slatina, Minel Prina, a fost arestat la domiciliu, în baza unei decizii de sâmbătă seara a instanţei supreme, procurorii DNA având suspiciuni că edilul este vinovat de trafic de influenţă, sentinţa fiind luată în dosarul de corupţie al ministrului Darius Vâlcov.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Vâlcov se întâlnea cu ceilalţi suspecţi în cimitir şi primea şpaga în pungi de plastic

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a dispus ca Lucian Petruţ Suşală, director al SC Imobiliare Consloc SRL, firmă administrată de Primăria Slatina, să fie arestat preventiv. El este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă, evaziune fiscalăş şi spălare de bani.

Deciziile de arestare la domiciliu, respectiv de arestare preventivă, pot fi contestate tot la instanţa supremă.

Citeşte şi: DNA, primele REŢINERI în dosarul lui Darius Vâlcov

Ministrul Darius Vâlcov a fost, vineri seară, audiat la DNA. Procurorii i-au adus la cunoştinţă faptul că este suspect de trafic de influenţă. La ieşirea din sediul parchetului, Vâlcov a spus că este nevinovat şi a negat că ar fi luat mită.

Anchetatorii au dispus cercetare sub control judiciar a lui Bogdan Petrică Timofte şi a lui Cristian Constantin Tomescu. Ambii sunt suspectaţi de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Citeşte şi: Traian Băsescu îi cere lui Iohannis și Ponta remanierea de urgență a lui Vâlcov

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ