S-au găsit primii vinovaţi în cazul morţii lui Ionuţ, copilul ucis de câini

| 27 sep, 2013

Procurorii Parchetului General au decis începerea urmăririi penale în cazul unor angajaţi ai ADP Sector 2, în dosarul morţii copilului ucis de câini maidanezi în apropierea Parcului Lacul Tei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale pe numele unor angajaţi ai ADP Sector 2 în dosarul morţii lui Ionuţ.

Aceştia sunt acuzaţi de ucidere din culpă.

"Procurori din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus citarea reprezentanţilor legali ai Administraţiei Domeniului Public al Sectorului 2, ai S.C. Tei Rezidenţial S.R.L. Bucureşti, precum şi a numitului Ciorăscu Constantin pentru a se prezenta la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea aducerii la cunoştinţă a învinuirii şi audierii în calitate de învinuiţi, în cauza având ca obiect decesul minorului A.I., în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", se arată într-un comunicat al Parchetului, potrivit România TV.NET.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ