Simonis, critică atitudinea lui Iohannis: ”E șocant pentru mine!”

| 19 mai, 17:52

 

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, se declară șocat după ieșirea președintelui Klaus Iohannis.

 

 

 

”E și șocant pentru mine, pentru că niciun lider al PSD nu a anunțat că se va depune în perioada următoare o moțiune de cenzură împotriva Guvernului.” a spus Alfred Simonis, care a adăugat că discuții întotdeauna există în Opoziție.
”Am discutat despre o eventuală moțiune de cenzură după ce starea de urgență/alertă va fi depășită și situația va permite. Ăsta e rolul Opoziției, să încerce să dărâme un Guvern incapabil și corupt. Dacă președintele României este deranjat că Opoziția discută despre o eventuală moțiune de cenzură împotriva Guvernului, este încă un atac la adresa democrației, dar cu asta suntem obișnuiți deja în acest al doilea mandat al președintelui Iohannis” a continuat Simonis, la Digi24.
”Fără voturile PSD nu ar fi trecut starea de alertă. Noi suntem vinovați că vreme de trei zile a fost un vid clar? Guvernul a trimis mai târziu la Parlament decât ar fi trebuit acest proiect. E vina noastră că românii s-au relaxat?” a întrebat Alfred Simonis.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ