Sorin Grindeanu: Decizia privind ministrul Justiţiei este luată. Mâine fac anunţul

| 08 feb, 16:08

Prim-ministru Sorin Grindeanu a afirmat că vrea să aibă o discuţie cu ministrul Justiţie, însă decizia în privinţa acestuia este luată şi nu se va modifica în urma discuţiei.

"O să am o discuţie în seara asta sau mâine dimineaţă cu ministrul Justiţiei, Florin Iordache şi mâine voi anunţa decizia", a spus Sorin Grindeanu, explicând că decizia în privinţa ministrului Justiţiei este deja luată.

"Hai să facem lucrurile pas cu pas", a completat acesta, adăugând că discuţia nu va modifica decizia pe care deja a luat-o.

Prin ministru a mai afirmat că moţiunea de cenzură este un drept constituţional al opoziţiei şi că este a doua oară în ultimele 40 de zile când acest Guvern este reconfirmat.

"Ceea ce pot să vă asigur este că din punctul de vedere al Guvernului lucrurile vor sta în acest mod: trasparent", a mai precizat Sorin Grindeanu.

Moțiunea de cenzură inițiată de PNL și USR împotriva Guvernului Grindeanu a fost respinsă miercuri de plenul reunit al Parlamentului. S-au înregistrat 161 de voturi "pentru" și 8 "împotrivă". Pentru a fi adoptată moțiunea ar fi trebuit să întrunească cel puțin 233 de voturi pentru.

 

Tag-uri: Sorin Grindeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ