Surpriza de la Interne. Carmen Dan este fostul prefect de Teleorman care s-a certat cu Godină în scandalul librăriilor

| 03 ian, 15:22

Una dintre marile suprize ale Cabinetului Grindeanu este Carmen Daniela Dan, fost prefect de Teleorman, propus pentru funcţia de ministru de Interne. Până la alegerile din decembrie 2016, Carmen Daniela Dan nu a fost membru PSD. Fostul prefect de Teleorman propus pentru funcţia de ministru este cea care i-a dat replica lui Godină în scandalul librăriilor.

Carmen Daniela Dan este propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Internelor.  Pentru prima dată în România, Liviu Dragnea propune, în premieră, o femeie la conducerea unuia dintre cele mai importante ministere din Guvern. Carmen Daniela Dan vine din Teleorman şi a fost mulţi ani colegă cu actualul lider social-democrat la Consiliul Judeţean Teleorman, pe vremea când Dragnea patrona judeţul din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Daniela Carmen Dan (46 de ani) şi-a început activitatea profesională ca secretar la CPUN (martie 1990-septembrie 1990). A fost secretar la Şcoala generală nr 3 Videle, referent la Banca Agricolă-agenţia Videle şi  teller front office la Banca Raiffeisen din Videle, până în iulie 2002.  Din 2002 s-a angajat pe funcţia de consilier juridic la Serviciul Juridic şi Contencios din cadrul Consiliului Judeţean Teleorman condus, la acea vreme,  de Liviu Dragnea. În 2010 a fost numită director executiv la  Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al judeţului Teleorman, funcţie deţinută până în 2012. A fost numită subprefect de Teleorman în 2012 şi a ocupat această funcţie până la data de 13 martie 2014. Din 13 martie 2014  a deţinut funcţia de prefect de Teleorman. Carmen Daniela Dan nu a fost membru PSD, ocupând funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Tag-uri: Carmen Dan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ