Tăriceanu, mesaj către Guvern pe măsurile fiscale: 'Nu ştiu dacă cursa contra-cronometru e cea mai productivă...'

| 06 noi, 14:46

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis un mesaj voalat Guvernului pe controversa iscată după amânarea repetată a şedinţei de Guvern în care trebuia să fie luat în discuţie proiectul modificărilor fiscale. Deşi susţine că este întru totul de acord cu măsurile propuse în cadrul coaliţiei, Tăriceanu susţine că o cursă contra-cronometru nu e productivă, sugerându-le, astfel, guvernanţilor să nu grăbească adoptarea măsurilor.

"Am făcut o constatare simplă de tot. Nu ştiu dacă cursa contra-cronometru e cea mai productivă. Înainte de a fi o discuţie de coaliţie, cred că e un subiect pe masa Guvernului. (...) În această privinţă ne-am pronunţat public. Există sprijinul partidelor din coaliţie pe pachetul de modificări pe pachetul fiscal. (...)  Nu avem în cadrul coaliţiei programată o şedinţă şi anumite subiecte vor putea fi luate în discuţie dacă cineva va face o solicitare. O astfel de solicitare nu e încă făcută. Cred că Guvernul trebuie să se hotărască pentru că are un calendar, de care depinde şi bugetul. Eu, în loc să fie mai rapide, am să prefer să fie mai bine făcute, chiar dacă întârziem câteva zile.", a mărturisit Tăriceanu.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ