Tudose: 8,8% creştere economică pe trimestrul trei din 2017

| 15 noi, 15:07

Creșterea economică pe trimestrul al treilea al acestui an este de 8,8%, a anunțat premierul Mihai Tudose la începutul ședinței de guvern de miercuri.

"O veste foarte bună (...) sau proastă pentru cei care ne doreau sfârșitul tragic în chinuri — 8,8 creșterea economică pe trimestrul trei, față de trimestrul trei al anului trecut, ceea ce ne face optimiști pentru chiar un spre 6 creștere totală pe anul 2017. Nu numai că n-am murit, cum ne doreau unii, ci, dimpotrivă, suntem de invidiat, pe locul trei în lume", a declarat Mihai Tudose.

Potrivit șefului Executivului, și estimările pentru anul viitor arată foarte bine.

"Și că veni vorba de creșteri economice și de buget, încă o veste proastă (...) — proastă pentru cei care nu ne iubesc, bună pentru cei de bună-credință — bugetul pe anul acesta, exercițiul bugetar pe anul acesta se va închide sub 3% și (...) nici pe anul viitor nu stăm foarte rău, ci, dimpotrivă, cifrele arată foarte bine", a mai afirmat Tudose.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ