Tudose: După alegeri, vom vedea cum va funcţiona coaliţia, este obligatoriu să fie un guvern stabil

| 21 aug, 22:42

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat, miercuri, la sediul PSD, că după alegeri, vom vedea cum va funcţiona coaliţia, el arătând că este obligatoriu ca România să aibă un guvern stabil, cu o o majoritate stabilă, nu ceva foarte volatil.

 

Despre candidaţii înscrişi în cursa pentru prezidenţiale, liderii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, Tudose a arătat că nu ştie dacă se vor ataca, dar în mod cert nu se vor lăuda. Despre cine va prelua şefia PSD, în cazul unei victorii la prezidenţiale, Tudose a precizat că Sorin Grindeanu este o opţiune.
Mihai Tudose a fost întrebat cum va funcţiona coaliţia, în condiţiile campaniei pentru alegerile prezidenţiale.
”După alegeri, vom vedea cum va funcţiona. Avem o coaliţie de guvernare” a spus Tudose. Despre cum va decurge campania la prezidenţiale, cu cei doi lideri Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, în cursa pentru şefia statului, Tudose a răspuns: ”Nu ştiu dacă se vor ataca, în mod cert nu se vor lăuda”.
”După aceste alegeri, este obligatoriu ca România să aibă un guvern stabil, cu o o majoritate stabilă, nu ceva foarte volatil. Asta nu o poate oferi decât românii, prin votul lor”, a mai afirmat Mihai Tudose.
Întrebat cine ar putea să conducă PSD după alegerile din iarnă, Tudose a spus că Sorin Grindeanu este în opinia sa o opţiune:
”Să ajungem acolo. Da, Sorin Grindeanu, eu m-am exprimat în sensul acesta, este o opţiune”, a precizat Tudose.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ