Tudose: O mulțime de multinaționale au anunțat deja public că nu vor micșora salariile nete

| 15 noi, 11:40

Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, că mai multe multinaționale au anunțat public că nu vor micșora salariile nete.

"În ultima săptămână, o mulțime de multinaționale, de companii foarte mari, au anunțat deja public că nu vor micșora salariile nete", a declarat Tudose, la plecarea de la Congresul Național CNSRL Frăția.

Totodată, șeful Executivului a precizat că a venit la acest eveniment pentru a mulțumi CNSRL Frăția și pentru a da asigurări de toată deschiderea Guvernului.

"Am venit azi împreună cu domnul viceprim-ministru Ciolacu la cea mai mare confederație sindicală, la CNSLR Frăția, din două motive: unul — pentru a le mulțumi pentru ajutorul pe care ni l-au acordat în rezolvarea cât mai multor situații specifice din cadrul sindicatelor pe care le reprezintă și doi — pentru a-i asigura în continuare de toată deschiderea noastră în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea României și un trai mai bun pentru oameni (...) Mai mult, dacă domniile lor acceptă, le-am propus și un acord între Guvern și CNSLR Frăția, prin care să instituționalizăm acest schimb permanent de informații și de lucru pentru oameni", a mai afirmat Tudose.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ