Victor Ponta a aprobat demisia lui Darius Vâlcov. Premierul se gândeşte deja la o altă propunere

| 19 mar, 16:44

Victor Ponta a aprobat demisia lui Darius Vâlcov din funcția de ministru al Finanțelor, după ce DNA a cerut arestarea acestuia pentru corupție.

Având în vedere noua cerere a DNA am aprobat demisia Dlui Vâlcov! Voi prezenta în cel mai scurt timp Preș. Iohannis o nouă propunere pt MFP”, a scris Ponta pe Twitter.

DNA cere reținerea și arestarea ministrului demisionar al Finanțelor, Darius Vâlcov, acuzat de trafic de influență. Fostul primar al Slatinei s-a prezentat joi la DNA, unde le-a declarat jurnaliștilor că el și avocatul său au solicitat studierea dosarului.

Ministrul demisionar Vâlcov este și senator, astfel că va ajunge în arestul Poliției Capitalei doar dacă plenul Senatului avizează pozitiv solicitarea procurorilor.

Vâlcov este acuzat că a primit o mită de 2 milioane de euro, când deținea funcția de primar al Slatinei, pentru a interveni în favoarea unei firme care urmărea să obțină contracte de lucrări publice.

Darius Vâlcov i-a prezentat demisia din Guvern premierului Victor Ponta după ce DNA a dispus începerea urmăririi penale pe numele său.

 

Citeşte şi: DNA cere arestarea lui Darius Vâlcov

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ