Victor Ponta, dezvăluire șoc despre Liviu Dragnea: Participă și acum la petrecerile SRI

| 06 mar, 10:10

Victor Ponta nu ratează nicio ocazie de a spune întâmplări din trecutul lui Liviu Dragnea! Fostul președinte al PSD a dezvăluit că Dragnea nu rata nicio ocazie de la vilele conspirative ale SRI și îl numește mincinos pe actualul său șef din Camera Deputaților. Asta, pentru că liderul PSD a declarat că nu mergea atât de des la celebrele petreceri pe cât se vehiculează, relatează Știripesurse.ro.

Conform lui Ponta, Dragnea nu doar că mergea în trecut la petreceri cu sefii sistemului de forță, ci o face și acum.

”A fost la toate, nu doar la unele. A fost, a mințit, a fost și la onomastici, a fost și în weekend-uri. Cred că merge și acum, la unii dintre ei, nu la domnul Maior că e prin Washington, la cei din România a mers și acum, de curând, pe la zilele lor. Dar, nu asta e problema. Până la urmă, fiecare se duce la ce petreceri vrea, problema e de ce ne minte Dragnea? Eu nu vă mint, eu am fost la aceste lucrui, le consider normale și acum. De ce ne minte Dragnea de fiecare dată că nu a fost, că nu tăia porcul, ba îl tăia, că era sâmbătă...Întrebați-vă de ce vă minte un om și atunci o să vedeți care e problema.”, a zis Ponta.

În plus, fostul premier a vorbit și despre soartea șefei DNA, dar și a codurilor penale, care ar trebui puse în acord cu deciziile CCR.

”Nu a fost niciodată un război real, domnul Dragnea și-a negociat propriile dosare și nu are nicio problemă, le duce mult și bine. Doamna Kovesi rămâne în funcție și ăia care i-au crezut rămân cu buza umflată. Eu nu i-am crezut! Codurile penale vor fi modificate la sfântul așteaptă.”, a spus Victor Ponta pentru Digi 24.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ