Viorica Dăncilă, despre Formularul 600: Până la 1 martie, Ministerul Finanţelor Publice va propune o singură declaraţie

| 05 feb, 09:41

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, cu privire la Formularul 600, că Ministerul Finanţelor Publice va propune până la data de 1 martie un model care să prevadă o singură declaraţie şi plată anuală.

”După cum bine ştiţi, domnul preşedinte Liviu Dragnea a cerut în ultimul CEX să se prelungească termenul de depunere a declaraţiei 600 şi, de asemenea, să rămână un singur formular. În consecinţă, în prima şedinţă de Guvern, am luat decizia să prelungim termenul de depunere până pe 15 aprilie pentru a da posibibilitatea în MFP ca până pe data de 1 martie (...) ministerul să propună un model care să prevadă o singură declaraţie şi o singură plată anuală pentru toţi cei care au activităţi independente. (...) Noi căutăm soluţiile pe care mulţi le aşteaptă din partea noastră şi pe care domnul preşedinte Dragnea le-a propus în primul CEX”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ