Cele mai mari GREŞELI pe care le faceti într-un supermarket

| 16 apr, 2014

Preturile la alimente sunt in crestere, iar marjele de profit ale magazinelor alimentare sunt mici. Deci, nu e de mirare ca vor face tot ceea ce le sta in putinta pentru a va face sa va cheltuiti banii. Cheltuielile neplanificate, irosirea alimentelor si alegerile nesanatoase sunt cu siguranta in avantajul actionarilor, dar dn pacate, noi ramanem cu multe regrete, portofelele goale si cu cateva kilograme in plus.

Dar lucrurile nu trebuie sa ramana neaparat asa, atat timp cat stiti ce anume sa cautati. Faci aceste mari greseli in magazinele alimentare?

1.Nu stiti programul de aprovizionare al magazinului
Desi variaza in functie de magazin, cele mai multe magazine alimentare si supermarketuri fac cea mai mare parte a livrarilor in mijlocul saptamanii. Intrebati vanzatorii care sunt zilele de livrare pentru a va asigura ca mancarea este cat se poate de proaspata.

2.Sunteti orbiti de cuvinte pompoase
Doar pentru ca pe cutia de suc scrie " fara zaharuri adaugate" asta nu o face neaparat sanatoasa. Nu te lasa pacalit de cuvinte precum" sarac in carbohidrati "," Fara grasimi ", " natural". Cautati informatiile nutritionale pe partea din spate a ambalajului.

3.Nu cunoasteti preturile la alimentele pe care le cumparati
O tactica comuna in magazinele alimentare si supermarketuri este sa creasca pretul la anumite alimente intr-o saptamana iar saptamana urmatoare aceleasi alimente sa fie „reduse”, chiar daca este la acelasi pret la care a fost doua saptamani inainte! Pastrati o lista cu alimentele pe  care le cumparati inmod frecvent si preturile acestora, astfel veti stii cand intr-adevar sunt reduse.

4.Shopping la momentul nepotrivit
Vreti sa evitati multimile, sa primiti cele mai bune oferte si cele mai proaspete produse ? Incercati sa faceti cumparaturi in zilele de miercuri, inainte de ora cinei. Pentru multe magazinel alimentare si supermarketuri, miercuri este o zi de reduceri si oferte promotionale si este, de asemenea, o ziua in care se fac livrarile.

Foarte important, nu faceti cumparaturi cand va este foame si de asemenea, evitati sa faceti cumparaturile atunci cand iesiti de la antrenament.

5.Utilizarea unui carucior de cumparaturi imens
Cercetarile arata ca cu cat este mai mare caruciorul de cumparaturi, cu atat mai probabil il veti umple. Deci, ce fac supermarketurile ? Ei bine, carucioare din ce in ce mai mari pentru clienti. Daca se poate, folositi un cos in loc de un carucior pentru a evita ispitele inutile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ