Reţeta neştiută pentru vindecarea cancerului. Trebuie să respecţi ACESTE indicaţii
Un nou tratament naturist împotriva cancerului a ieşit la iveală. Ceaiul vindecător se prepară din coaja de mesteacăn şi grâu.
Se alege un trunchi de mesteacan care sa aiba scoarta sanatoasa. Se taie trunchiul de la 5-10 cm deasupra solului. Trunchiul trebuie sa aiba lungimea de 2 m. La inaltimea pe care o are bolnavul, trunchiul trebuie sa aiba circumferinta egala cu circumferinta capului bolnavului. Pentru transport si pentru a fi utilizat mai usor, trunchiul se poate taia in doua jumatati egale, dar la tratament se incepe cu partea superioara, mai subtire. Pentru a se pastra bine pe durata tratamentului, partea inferioara a trunchiului sau partile inferioare ale celor doua jumatati se pun in apa, dar in cazul celor doua jumatati, la jumatatea inferioara, care nu este inca folosita, i se acopera capatul care iese afara din apa, cu o carpa umeda. Tratamentul trebuie sa inceapa la cel mult doua zile de la taierea trunchiului.
La trunchiul de mesteacan se incepe decojirea de la partea superioara mai subtire, spre partea inferioara mai groasa. Decojirea se face inelar pe trunchiuri, in forma de dreptunghiuri cu latimea cat latimea palmei bolnavului si cu lungimea cat lungimea palmei bolnavului. Dupa ce se epuizeaza scoarta de pe un inel cu latimea cat latimea palmei bolnavului se trece mai departe la urmatorul inel. Se iau bucatile de coaja si se maruntesc. Coaja se ia de pe trunchi numai inainte de a se pune la fiert.
Se pun la fiert 3 litri de apa. Se pun 7 linguri de grau in apa care fierbe si se fierb incet pana ce graul devine comestibil, adica plesneste. Se adauga coaja de mesteacan maruntita si se mai fierbe inca doua minute impreuna cu graul.
In cazul cand exista rani externe, se ia separat intr-o cana ceai, pentru a se tampona locurile cu rani. Cand nu exista rani externe ceaiul se bea integral. Tratamentul dureaza pana ce se termina scoarta de pe trunchi.
* In caz de constipatie se adauga urmatoarele plante si sau legume/pomi fructiferi: albastrele, catina, cicoare, ciubotica cucului, cires, crusin, dud, fasole, galbenele, grau, iarba mare, in; musetel; mesteacan; nalba; ovaz; papadie; par; patlagina; patrunjel; pir; lumanarica; plop; porumb; salcie; scai vanat; soc; traista ciobanulul; trei frati patati; troscotel; urzica moarta; vasc; volbura. Toate acestea se fierb impreuna cu cojile si graul.
* In caz de diaree se adauga urmatoarele plante si sau legume/pomi fructiferi: afin; busuioc; chimion; sunatoare; talpa gastei; trandafir, trifoi; urzica vie; ceai gastric; coada soricelului; dud; gutui; galbenele; nalba; papadie; patlagina; pir; scai vanat; traista ciobanului; turita mare; tintaura; volbura; corn; grau; iarba mare; macies; paducel; urzica moarta; fasole; mesteacan; vasc. Toate acestea se fierb impreuna cu cojile si graul.
La tratament se adauga si un trunchi de rachita care se alege si se pregateste ca si trunchiul de mesteacan, cu mentiunea ca grosimea trunchiului nu trebuie sa fie mai mica decat grosimea genunchilor bolnavului si nici mai groasa decat grosimea taliei bolnavului. Este recomandat sa fie cat mai asemanator cu trunchiul de mesteacan. La trunchiul de rachita decojirea se incepe de la partea inferioara spre partea superioara. Coaja de rachita se adauga la coaja de mesteacan si se fierbe impreuna cu graul.