Crin Antonescu, campionul concursului de înghițit broaște
Crin Antonescu a înghițit o ditamai broască țestoasă, cu carapace cu tot. Acestuia i-a reușit o veritabilă performanță de ipocrizie și slugărnicie, felicitându-l pe Iohannis pentru victorie, după ce acesta i-a luat și partid și viitor politic și l-a mai și umilit în public, așezându-l forțat în scăunelul de ”simplu membru”al PNL.
În politica românească s-au înghițit multe broaște și spunem asta referindu-ne nu doar la ultimii 25 de ani, nici măcar la ultimii 100. Dar o broască uscată cum a înghițit Petre Roman în platou la Antena3 mai rar. Fostul premier al României, partenerul de odinioară al lui Ion Iliescu, mai apoi al lui Traian Băsescu, care l-a și mazilit umflându-i practic întreg partidul de sub nas, a intrat sub tirul încrucișat al întrebărilor la emisiunea lui Mihai Gâdea și a fost nevoit să înghită mumia unei broaște, răspunzând la întrebarea lui Mircea Badea: " Ce sentiment vă trezeşte imaginea de azi cu domnul Klaus Iohannis lângă domnul Blaga, vorbind la unison de viitorul României?"
"Mie îmi trezeşte un sentiment de normalitate, este o imagine de normalitate", a răspuns Petre Roman.
Citeşte şi: Oare a ȋnțeles Iohannis sensul votului?
Nu știm cum și-a învins greața fostul lider al PD-ului subtilizat de Băsescu, dar, comparativ, Crin Antonescu a înghițit în aceeași zi o ditamai broască țestoasă, cu carapace cu tot. Acestuia i-a reușit o veritabilă performanță de ipocrizie și slugărnicie, felicitându-l pe Iohannis pentru victorie, după ce acesta i-a luat și partid și viitor politic și l-a mai și umilit în public, așezându-l forțat în scăunelul de ”simplu membru”al PNL.
"Nu excludeam posibilitatea, deși o consideram mică, ca domnul Iohannis să câștige, dar nu mă așteptam. Am curajul să spun că nu se aștepta nimeni la ceva mult mai amplu decât victoria unui candidat, ceva care s-a întamplat duminica trecută. A fost, cum am putut vedea toți, nu o victorie neașteptată, ci un adevărat seism electoral, fapt pentru care consider aceste alegeri prezidențiale niște alegeri istorice. Ele marchează mutații în societate, care pot fi calificate astfel".
Citeşte şi: Antonescu reiterează că Iohannis este PDL
La fel ca toți oportuniștii din politică și presă, Antonescu a uitat intransigența cu care a refuzat orice sprijin chiar și declarativ în favoarea lui Klaus Iohannis, descoperind acum, în schimb, merite de nebănuite care ar fi contribuit chiar dacă doar indirect la victoria uzurpatorului său.
"Atât cât îmi stătea la îndemână m-am implicat prin mesaje foarte clare împotriva tuturor minciunilor pe care le-a livrat cu vârf și îndesat în această perioadă prin intermediul candidatului său Victor Ponta și mai ales prin intermediul trupelor sale de propagandă", a mai declarat Crin Antonescu.
Citeşte şi: Efectul Iohannis – România dezbinată până la sânge?
Bravo domnu' Crin! Așteptăm cu interes următoarea rundă de mulțumiri frânte de mijloc, când domnul președinte Iohannis o să vă trimită prin curier cărțile de vizită ad interim, uitate într-un sertar.
Ştirile orei
USL 2 ,traieste......ha,ha,ha
Ponta a pierdut alegerile...
Antonescu nu a candidat
El a explicat, la sediul CSM, că a fost începută urmărirea penală cu privire la faptă, respectiv împiedicarea exercitării dreptului la vot, prevăzută de articolul 385 din Codul penal.
Sesizările sunt îndreptate împotriva miniştrilor care, în opinia petiţionarilor, au avut atribuţii în organizarea alegerilor.
Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, a declarat, joi, că, discutând strict pe lege, autorităţile puteau emite o ordonanţă de urgenţă pentru suplimentarea secţiilor de votare în străinătate şi a adăugat că este bine să se desfăşoare o verificare pe acest subiect.
'Din acest punct de vedere, eu zic că este întotdeauna bine de făcut. Nu neapărat vorbim despre această situaţie punctuală, dar cu atât mai mult pentru că este o chestiune care, până la urmă, a interesat toată populaţia acestei ţări. Şi aici vorbesc ca cetăţean', a declarat Livia Stanciu, întrebată, în calitatea sa de fost procuror, dacă ar trebuie să existe o cercetare a organelor în drept referitoare la disfuncţionalităţile privind votul din Diaspora, având în vedere că s-a constatat o obstrucţionare a procesului de votare.
Întrebată dacă se putea emite o OUG privind suplimentarea Secţiilor de vot în străinătate, preşedintele ÎCCJ nu a dorit iniţial să comenteze, dar la insistenţele presei a opinat că 'strict pe lege, sigur că se putea da ordonanţă de urgenţă'.
'Ca cetăţean mi se pare firesc ca pe orice problematică care are impact şi interesează populaţia acestei ţări trebuie să se efectueze verificări, cercetări pentru a putea transmite, într-adevăr, un răspuns care să satisfacă interesul pe care populaţia l-a manife
articol de Stefan Ionescu
rezultatul:ancheta penala in rem pentru vot