Previziunile legate de Crin s-au adeverit. Demolatorul USL nu mai contează pentru electorat
De Antonescu nu mai știe nimeni nimic de ceva vreme, iar cu excepția intervențiilor telefonice în seara când Victor Ponta a denunțat pactul de coabitare, liberalul nu a mai avut niciun fel de poziție oficială cu privire la temele politice actuale.
După un lung proces în care Crin parcă s-a străduit să piardă tot, acum își rezervă dreptul la un binemeritat concediu prelungit și la ore de de somn în plus. Pe de altă parte, în lumea reală se confirmă că deciziile neinspirate și modul în care și-a jucat Antonescu cărțile l-au costat, dincolo de pierderea partidului și a candidaturii pentru alegerile din toamnă, procente importante la nivelul încrederii.
CITEȘTE ȘI: De ce îi cere Klaus Iohannis votul lui Traian Băsescu
Astfel, cel mai longeviv prezidențiabil al României sfârșește prin a înregistra o valoare cu o singură cifră la capitolul încredere, conform celor spuse de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, pe baza datelor unui sondaj recent ale cărui rezultate nu au fost încă publicate. "Outch. S-a întâmplat și asta. E cu o singură cifră. Din 2007 toamna târziu săracul n-a mai avut încrederea cu o singură cifră. Ce cioburi s-a făcut. O distrugere a imaginii de manual. Nici dacă vroia cineva să i-o facă nu se prăbușea în halul ăsta. Aside comment: încet-încet, dacă mă chinui un pic, îl depășesc până și eu...", a notat sociologul pe pagina de Facebook. Prin urmare, previziunile legate de Crin s-au adeverit, iar demolatorul USL nu mai contează pentru electorat.
Faptul că Antonescu a ajuns să fie taxat atât de crunt de către electorat este rezultatul unor decizii greșite, care s-au ținut lanț de la sfârșitul anului trecut și până de curând, când Antonescu pare să se fi retras de tot de pe scena politică.
CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis şi Traian Băsescu nu se mai ascund. Rendez-vous în miezul zilei la reşedinţa preşedintelui
Începând cu ruperea USL și ieșirea de la guvernare, trecerea PNL la PPE și până la apropierea de Băsescu, Alianța cu PDL, demisia de ochii lumii, revenirea în cursa pentru Cotroceni și pierderea șefiei partidului, toate sunt de natură să explice de ce românii nu mai au încredere în Antonescu. Așa cum explică și Palada, "din cauza inconsecvenței dânsului, pe de o parte - când e laie, când bălaie. Și lumea amendează în general chestiile astea. Și din cauza faptului că este perceput ca fiind perdant. A pierdut postul de lider la PNL, a ieșit din lumina reflectoarelor, nu mai este o voce dominantă în zona Opoziției și nu mai acaparează talk-show-urile. Lumea nu se mai uită în gura lui".
CITEȘTE ȘI: KLAUS IOHANNIS, un candidat prea lent pentru internauții români
Antonescu pare să se fi despărțit de tot de partidul pe care l-a condus vreme de cinci ani și este foarte posibil ca implicarea lui în campania prezidențială din toamnă să fie una minimă spre deloc. În mod cert, Crin încă își linge rănile după eșecurile răsunătoare pe care le-a înregistrat în acest an, dovadă fiind și distanțarea de către Alianța a cărui fondator a fost.
Ştirile orei
voi continuati sa-l lingeti in dos pe Ponta,sunteti treji
e o diferenta,nu-i asa?banii nu au miros...
Presa centrală a prezentat în 2011 rezultatele unui controlul al ANAF la complexurile energetice Turceni şi Rovinari. Verificările au stabilit că firma de avocatură condusă de Dan Şova, din care a făcut parte şi Victor Ponta ca senior partner, ar fi încasat ilegal 4,4 milioane de lei.