CELE MAI IMPORTANTE SECRETE ale omenirii se află AICI!
Conform oamenilor de știință chinezi, civilizația Dropa, care a trăit acum 12000 de ani, a venit din cosmos. O echipă de specialiști de la Universitatea din Beijing descoperă în peșterile Baian Kara Ula, care se află în Munții Himalaya, urmele unei civilizații ciudate de pitici.
Scheletele mici scoase din morminte, aveau să șocheze întreaga planetă. Civilizația tibetană descoperită, avea să poarte numele de Dropa, care în limba chineză înseamnă gnomi extratereștri. Cu mai bine cu 12000 de ani în urmă, la granița dintre China și Tibet se stabilea o civilizație misterioasă, eșuată din spațiu.
Apartenența nepământeană a celor 138 de schelete descoperite a fost enunțată încă din 1938, când echipa de arheologi a profesorului Chi Pu Tei scotea la iveală mormanele de oase cu cranii imense, membre fragile și de dimensiuni mici. Însă, poate această teorie nu ar fi supraviețuit prea mult timp dacă nu ar fi existat o altă descoperire care să dea peste cap ideile oamenilor de știință, discurile Dropa.
La intrarea în mormintele funerare nu există nici-o piatră funerară sau vreun indiciu cultural care să ofere detalii despre ritualul funerar, în afara unor mici discuri din piatră cu diametrul de 30 de centimetri și cu găuri de 20 milimetri în centru.
Inscripționate cu mici hieroglife stilizate, aceste discuri perfecte sunt încă un mister pentru știința modernă, datorită faptului că atunci cînd sunt atinse de un impuls electromagnetic, bucățile de piatră încep să emită sunete. Zgomotul produs de acestea seamănă cu rugăciunile din timpul meditației călugărilor budiști, dar fiind extrem de rimate.
Conform cercetătorilor chinezi hum-ul produs de discuri era amplificat de ecourile peșterilor și putea fi foarte bine un mesaj transmis către cer în speranța că o altă navă extraterestră le va auzi și-i va recupera pe naufragiații misterioasei civilizații.
Arheologii americani ajunseseră în zona de nord a Tibetului în căutarea osemintelor de dinozaur, însă ce au descoperit a fost dincolo de imaginația lor. În vara anului 2002, aceștia au găsit, chiar lângă izvorul râului Yangtze, niște țevi care păreau că ies din stânca muntelui Baigong.
Aceste formațiuni ciudate nu păreau că sunt făcute de mâna omului. Tot în această zonă muntoasă se află două lacuri numite îndrăgostite, despre care călugării budiști spun că ar fi fermecate, unul este cu apă dulce iar celălalt cu apă sărată. Lângă aceste lacuri se află o piramidă de 50 de metri înălțimi, care este în apropierea unor peșteri, ale căror intrări au forma de triunghi.
Cercetătorii care au intrat în aceste peșteri au povestit că din mijlocul acestora se văd mai multe tuburi care străpung stânca și se îndreaptă spre exterior. Pentru a vedea din ce sunt făcute, au fost prelevate probe care au fost trimise în laboratoare pentru testare. 8% din compoziție nu a putut fi identificat.
Această concluzie demonstrează faptul că aceste tuburi au fost construite din materiale inexistente pe pământ.